Uddannelsesforløb til specialpsykologuddannelsen i børne- og ungdomspsykiatri

Der er fredag 9. marts på www.psykologjob.dk annonceret at der opslås 15 Uddannelsesforløb til specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri fordelt i de 5 regioner. Der er ansøgningsfrist 30. marts og henvises til www.specialpsykologuddannelsen.dk for yderligere information.

Stillingerne er 4-årige med 1 års introduktionsuddannelse og 3 års hoveduddannelse, begge dele med stor vægt på vejledt praksis og fastlagte kursusrækker, hvorefter man opnår titel og kompetencer svarende til Specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri.

Bekendtgørelsen og målbeskrivelserne er tilgængelige på ovennævnte hjemmeside, og det første hold uddannelsespsykologer vil få de første erfaringer med implementeringen – en spændende process hvor alles bidrag er væsentlige.